maandag 22 maart 2010

nog twee nachtjes

woensdag is hij jarig. mijn edel-welgemoede-zoon. negen wordt hij. echt waar, negen! ja, ja mam de tijd vliegt.
hij heeft me nu alvast medegedeeld, dat ik dus echt geen verjaardagsfoto van hem op mijn blog mag zetten. 'dat zou namelijk nogal inbreuk maken op mijn privacy', aldus het schatje.

heel misschien een foto van de cadeautjes, zegt hij onverstoorbaar vriendelijk als hij mijn verbijsterde gezicht ziet. ik sputter nog wat over privacy in het algemeen, maar niets zinnigs geloof ik, want hij draait zich al weer om, om verder te werken aan zijn verlanglijstje.
daar zal ik over nadenken, roept hij nog over zijn schouder.

en wanneer hoor ik het dan, vraag ik. (je moet toch wat, als moeder).
morgen, zo rond een uur of drie, is het onverstoorbaar vriendelijke antwoord.
ik denk dat ik zo maar vast aan het bezwaarschrift begin. en aan de slinger die ik nog wil maken.

1 opmerking:

 1. ha haaa! wat een geweldig stukje! wat een geweldige zoon! wat zijn ze bijdehand soms, he?!

  gefeliciteerd by the way!

  Ik zou je mailen over je vraag over wol-dragen, maar ik kan zo 1-2-3 geen emailadres vinden, dus dan hier maar even:

  Een echte allergie voor wol is vaker een allergie voor de lanoline (het wolvet)dat in wol zit. Hier kun je uitslag ed van krijgen, maar dat komt niet zo heel vaak voor. Kun je niet tegen wol tegen je huid, dat is iets anders; dan heb je waarschijnlijk een heel gevoelige huid.
  Dan is het zaak alleen wol te dragen wat echt baby-zacht is, zoals BFL of Merino (daar kunnen zelfs baby's tegen!). De vilt overigens waar ik het hesje mee heb gemaakt, kriebelt ook absoluut niet. Het is niet dat ruige viltwol waar vaak mee gevilt wordt voor poppen ed. De wol van 'vroeger' (de scheerwol)... dat kriebelt inderdaad! Als je de wolsoorten die ik hierboven noem eens uit wilt proberen, dan wil ik je wel wat staaltjes sturen! Mail me je adres dan en ik stuur ze op!

  groetjes Greetje

  BeantwoordenVerwijderen