zondag 21 november 2010

kerststemming


het feest van de goedheiligman uit spanje leeft niet echt in ons huis.
beetje spijtig vind ik dat wel. maar een kind dat het maar gek vind dat iedereen zo z'n best doet om elkaar voor de gek te houden (zijn woorden) nodigt niet echt uit om wasmanden met pakjes op te stoep te laten bezorgen door de buurman.
nino was bijna drie toen hij ons meedeelde dat het maar een raar verhaal is. een oeroude man-op een paard-op een dak! duh! echt niet!
we geven elkaar wel een klein pakje op sinterklaasavond, en natuurlijk zijn chocolademelk en pepernoten ook niet echt vervelend, maar daarna ga ik door met waar ik al mee bezig was: kerstversieringen prutselen.
want van kerst houden we wel. met alles erop en eraan. kerstkermis, zeg maar. duh! echt wel!

4 opmerkingen:

 1. wouw deze is leukkkk!!! hoe doe je dat?? een rijtje stokjes in 2 kleuren en dan een draad er door met knoop??? Mees was idd geloof ik 4 toen hij ook zei, ja dat doen jullie toch gewoon, die kadootjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Angelique: drie rijen vasten in groen, 1 rij in lichter groen.
  Dan draad door houten knoop halen/vastmaken, twee houten kralen rijgen en dan de draad door het haakwerkje. Tussen elke vouw een houten kraal, en bovenop een gekleurde kraal bij wijze van piek.
  Appeltje Eitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er ontzéttend leuk uit zeg ! Ik denk dat het ook met een strook papier zou kunnen (ik denk aan school ;-)). Super !
  Geweldige opmerking van je zoon !

  BeantwoordenVerwijderen