zondag 10 juli 2011

count your blessings

dankbaar voor de bijdrage die ik mocht leveren aan de uitvaart van jeanet. wat is er veel liefde besteed aan haar laatste reis. blij ben ik met de saamhorigheid die ik deelde met mijn 'leonardo-vriendinnen'.

zaterdag waren de dames te vinden op de boekpresentatie van rineke, een van de vriendinnen. (gelukkigHB, zie sidebar) haar boek 'Gelukkig hoogbegaafd' is een absolute aanrader!

blij met de lap stof, om een hoes voor de bank van te maken.
met de rozen die ik van mijn lief kreeg.

ondanks al het verdriet heb ik deze week de kracht van vriendschap en liefde heel sterk ervaren. van saamhorigheid en elkaar erdoor slepen. van 'sisterhood'.
count your blessings.....

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie, ben er stil van. Sterkte.

  In mijn stukje van vorige week schreef ik ook over een afscheid en de kracht van vriendschap die ik toen voelde. De vrouw van wie we op dat moment afscheid namen, heette ook Jeanet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Koester de sisterhood !
  Heb het boek ook in 1 ruk uitgelezen...leuk je gezien te hebben aldaar ! Fijn om een echt gezicht bij een plaatje te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maak hier maar even een nieuwe reactie van, dat 'past' beter:

  Is je header een lomo-foto? Lijkt er wel op! (lomografeer je?)
  En je bent therapeut lees ik, en ik lees iets over hoogbegaafdheid. Mag ik vragen wat je 'doet'?) Zie overeenkomsten namelijk. Nou, fijne zondag nog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel blij dat je erbij was en je engel bracht een mooie boodschap.xxx
  Rineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat klink je krachtig ondanks het grote verdriet.
  Heel erg veel sterkte!

  -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve Belin, mooi en knap dat je zegeningen kunt tellen in zo'n week, sterkte! En het boek van Rineke, daar ga ik eens naar zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door Anki ben ik op jouw blog terecht gekomen: heel veel sterkte. En.. wat lees ik: ook verhuizen? Moeilijk hè, die afwegingen. De bodem van de zee kan ook leuk zijn. Succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, koester sisterhood. De kracht van vrouwenvriendschappen is zo sterk. Wat mooi dat er zo liefdevol afscheid is genomen van Jeanet.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen