zondag 18 september 2011

count your blessings


deze week werd ik blij van het feit dat ik een nare wondroos overwon. wat kan je daar ziek van zijn. gelukkig deed de antibiotica zijn werk, en kon ik deze week weer rijden en werken.
ik werd ook blij van ruilen, ruilen en nog eens ruilen. spullen die ik niet meer gebruik ruilde ik tegen spullen die ik wel kan gebruiken. bedankt, greetje voor het initiatief en het organiseren.

we kregen deze week het nieuws dat we een nieuwe, grote klant hebben. echt super! we hebben er vrijdag een wijntje (lees: fles) op gedronken. als je vanaf nul voor jezelf begint en het werpt vruchten af, na een paar jaar krap zitten en buffelen, dan is dat een hele grote zegening!

na een beetje weerstand (heb ik elk jaar, als de zomer voorbij is) heb ik nu de herfst omarmt. 's avonds de verwarming aan, de lampen iets eerder aan, herfst-eten op het menu en iets vroeger in bed met een boek..... ik word er blij van!

fijne week allemaal!
anki begon met het tellen van haar zegeningen,
maartje, esther, jolanda, aukje, suus, marie-lu, maureen, arnika, judith, marielle, esther, anne, martine, frederieke, tabitha, froukje, marit, maartje, leontien, mireille, iris, debora en marlous, sacha,carla, tess en sjaantje tellen ook de gewone, kleine, blije dingen.

12 opmerkingen:

 1. Hoera dat je je weer beter voelt! En nog een hoera voor de nieuwe klant! Fijn nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ai wondroos, da's heel naar inderdaad! Verder klinkt het allemaal super, fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, jij hebt echt fijne, belangrijke zegeningen; overwonnen wondroos, nieuwe klant... goed bezig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker positief ben je, heel goed!! Gelukkig dat de wondroos voorbij is..... Succes met de nieuwe klant en goeie nieuwe week gewenst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En wat heerlijk dat je herfst omarmt hebt, dat is echt stukken beter dan voortdurend uitzien of omkijken naar de zomer. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat fijn dat je beter bent! Wondroos kan enorm naar zijn!

  (Ik wil de herfst nog niet omarmen. Wil niet. Wil niet. Wil niet! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de herfst ook omarmt. Fijn dat je weer beter bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je je weer wat beter voelt en zo een nieuwe grote klant....fantastisch zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fijn dat je weer beter bent, en dat je een nieuwe klant hebt altijd fijn als je harde werken wordt beloond. en nee ik wil nog niks van de herfst weten.:-)hebben we een zomer gehad dan? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de herfst alleen nog maar omarmt vanwege vreselijk mooie laarzen die ik heb gezien en wil, wil, wil ;-). Fijn dat alles weer goed gaat met je. Gefeliciteerd met de grote klant ! Fijn !

  BeantwoordenVerwijderen