vrijdag 15 oktober 2010

award!van else kreeg ik deze award. waarvoor dank! 7 dingen over mezelf dus:

1. ik hou van autorijden. tegen al mijn groene principes in, vind ik het heerlijk om de weg voor me te hebben en de wereld over te kunnen. de langste trip die ik heb gemaakt is een trip naar portugal.
2. ik ben dol op de geur van kringloopwinkels. het gevoel dat je elk moment op een schat kan stuiten, vind ik super.
3. ik hou van stofjes en knopen en bolletjes katoen. die prutsel ik om tot nieuwe dingen, voor in huis en in mijn klerenkast. ik heb heel even geprobeerd om een serieus-grote-mensen-huis te maken van ons huis, maar dat is niet voor mij weggelegd. ik hou te veel van gekke rommeltjes en kleur (zie punt 2).
4. mijn vloer wacht al een jaar op een nieuw likje verf. ik twijfel nog steeds tussen een veilig kleurloos lakje of toch -ondanks alle praktische bezwaren- witte verf (zie punt 3).
5. ik breng mijn hoogbegaafde zoon elke dag naar een superschool, waar hij het geweldig naar zijn zin heeft. ik ben heel erg trots op hem, ik ben heel blij dat we tot het uiterste zijn gegaan. dat die school 40 km verderop staat vind ik niet erg (zie punt 1).
6. ik heb een mega-coole man, die een mega-coole ondernemer blijkt. niet met minder genoegen nemen, ook al is het soms krap. maar van dure spullen hield ik toch al niet (zie punt 3). we zijn bijna 19 jaar samen.
7. ik hou van patatjes en van spruitjes. maar niet in combinatie met elkaar.

samengevat: ik ben heel erg gelukkig met mijn man-kind-hond-werk. in mijn rommelige, niet-al-te-serieuze-huis. waar ik graag pruts en graag lees. en graag kook. en werk.

ik geef de award door aan 100%heppie, lightbluegrey, tikjewit en wierookgoudenmirre.

7 opmerkingen:

 1. Dank je wel! Ik zal er binnenkort een logje aan wijden !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefelicterd met je award!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank dat je mij een award geeft :) maar mag ik hem vriendelijk weigeren? ben niet zo van de award's en stokjes enzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank Tante; k zal ns een nachtje slapen over hoe ik de award in ga vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Herken puntje 1 helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @lisette: puntje 2 toch ook wel? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen