dinsdag 5 oktober 2010

glimlachen


ik vond zaterdag in de kringloopwinkel een etsje. een heel lief, fijn etsje. ik hoefde niet na te denken, dit etsje ging met mij mee naar huis!
na wat gesurf op het world wide web vond ik de kunstenares, harriet brigdale, in engeland. ik stuurde haar een mailtje, want ik weet nu eenmaal graag wat ik in mijn handen heb. even later kreeg ik antwoord, het etsje was gemaakt ergens begin jaren '80.
harriet brigdale blijkt geboren in kampen, ik rijd er elke dag langs!
ze was heel blij te horen dat dit etsje na al die jaren nog mensen doet glimlachen.
en glimlachen, dat doe ik!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben wel een beetje jaloers op jou vondsten bij de kringloop winkel!!
  Een beetje veel.Als ik een kringloop winkel binnen loop vind ik ook wel eens iets leuks,maar die van jou zijn veel beter. Maar dat heb je misschien met eksters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Else, tja je bent een ekster of je bent het niet.... ;-)
  maar ik ga gewoon heel vaak, en op verschillende plekken.
  Op woensdag wip ik vaak even in dronten binnen, nadat ik mijn zoon heb afgezet op school en op zaterdag maak ik altijd een rondje door zwolle....
  Ik vind het heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwerdewauw wat een super de super geweldig verhaal. Jij glimlacht, ik ook vanuit hier! Zo'n toffe ets maar vooral zo'n mooi verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ lisette, ja leuk he? Ze heeft me al drie keer gemaild, vraagt van alles over Kampen en of ik 'cycle on the dijks' enz. ik heb gister al foto's gemaakt bij Kampen van de nieuwe spoorlijn....zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh, wat mooi, en herder met schaapjes ....!!
  Geweldige vondst!

  BeantwoordenVerwijderen